Engagemangsbolag

logo-FBH-170-line

Funäsdalen Berg & Hotell

Utmanande berg och skidanläggning med ett riktigt fjällhotell mitt i genuina Funäsdalen. 

logo-Ekman-170-line

Ekman

Som ett av de äldsta handelshusen i världen erbjuder Ekman ett brett utbud av globalt ledande tjänster till skogsindustrins hela leveranskedja. Verksamheten samordnas från Göteborg, Miami, Hong Kong, Zürich och Wall (New Jersey). Ekman är representerad i över 100 länder och arbetar i nära samarbete med ett internationellt nätverk av partners och representanter.


ernstrom-170

Ernströmgruppen

Ernströmgruppen är ett privatägt, industriellt konglomerat med bas i Göteborg vars affärsidé är att driva, utveckla och förvärva välskötta företag inom teknikhandel och industri. Ernströmgruppen etablerades 1975 i samband med det första, och ännu aktuella, förvärvet av Armaturjonsson.

astenjohn-170

AstenJohnson

Enbart styrelseuppdrag

AstenJohnson är ett globalt ledande företag som producerar och levererar textilvävnad och avancerade filtreringstyger till papperstillverkare runt om i världen. Företaget ägs till 100% av familjerna Asten och Johnson.

Namnlöst-1

Allurity

Allurity är en grupp av de bästa cybersäkerhetsbolagen i Europa som tillsammans erbjuder ett komplett tjänsteutbud av cybersäkerhetslösningar för en ökad datasäkerhet och minskade kostnader för cyberbrottslighet. 

vinden

Vinden

Vinden digitaliserar självförvaring genom att kombinera lagerhållning och last-mile transporter. Genom att erbjuda en digital plattform med användarupplevelsen i fokus kan Vinden utnyttja utrymmet i växande städer på ett bättre sätt.

Tidigare engagemangsbolag

logo-Nexus-Line-170

Nexus

neXus är ledande internationell leverantör av säkerhetslösningar och tjänster. 

logo-KGH-170-line

KGH Customs Services

Din oberoende partner för tullhantering. Vi erbjuder vår kompetens genom vår närvaro i Europa, och globalt genom vårt partnernätverk.

logo-Itum-170-line

ITUM

ITUM Invest AB är ett svenskt investment- bolag som bygger sin verksamhet på mångårig erfarenhet och kompetens. 

logo-Tradimus-170-line

Tradimus

Novargus var en av Tradimus grundare år 2000. Tradimus var då ett av Sveriges och Skandinaviens första företag som sysslade med s.k. BPO och BPM. 2006 köptes Tradimus av en av Nordic Capitals fonder och slogs efter en tid ihop med Personec. Den nya koncernen bytte därefter namn till Aditro.


arguslog12

Argus Vakt

1946 grundade Otto Olsson Bevakningsbolaget Argus AB i Göteborg, samma bolag som idag heter Novargus. Till skillnad från sina bröder som blev sjökaptener i Broströms ville Otto stanna i land och startade en egen verksamhet. Inledningsvis var Argus dock knuten till hamnen och Broströms olika verksamheter i Göteborg.

fjalltunet

Fjälltunet

Ett exklusivt fjällboende i Bruksvallarna.

Hotell och fastighetsprojekt i Bruksvallarna.


Growing People

En webbplats om föräldraskap och barns utveckling, hälsa och vård.

Growing people.se utvecklades i nära samverkan med landets främsta barnprofession i syfte att stödja och informera om barnhälsovård.

sp

Satpoint

SatPoint erbjuder marina SATCOM -system som omvandlar dina fartyg till avlägsna kontor.
fjallkassen

Fjällkassen

Matkasse med lokala råvaror och recept på fjällinspirerade rätter levererade till Åre, Idre, Funäsfjällen och Vemdalsfjällen.