Engagemangsbolag/Huvudägaransvar

Engagemangsbolag/Styrelseansvar

logo-KGH-170-line

KGH Customs Services

Din oberoende partner för tullhantering. Vi erbjuder vår kompetens genom vår närvaro i Europa, och globalt genom vårt partnernätverk.

logo-MQ-170-line

MQ

MQ är en av Sveriges ledande varumärkeskedjor. Genom en mix av egna och externa märken erbjuder MQ kläder för män och kvinnor med hög modegrad i attraktiva butiker. 

logo-Ekman-170-line

Ekman

Ekman har ett brett utbud av tjänster, som täcker hela skogsprodukter försörjningskedjan från marknadsföring, logistik, finansiella tjänster och verktyg för riskhantering. 


Tidigare engagemangsbolag

sp

Satpoint

SatPoint erbjuder marina SATCOM -system som omvandlar dina fartyg till avlägsna kontor.
fjallkassen

Fjällkassen

Matkasse med lokala råvaror och recept på fjällinspirerade rätter levererade till Åre, Idre, Funäsfjällen och Vemdalsfjällen.

logo-Tradimus-170-line

Tradimus

Novargus var en av Tradimus grundare år 2000. Tradimus var då ett av Sveriges och Skandinaviens första företag som sysslade med s.k. BPO och BPM. 2006 köptes Tradimus av en av Nordic Capitals fonder och slogs efter en tid ihop med Personec. Den nya koncernen bytte därefter namn till Aditro.


arguslog12

Argus Vakt

1946 grundade Otto Olsson Bevakningsbolaget Argus AB i Göteborg, samma bolag som idag heter Novargus. Till skillnad från sina bröder som blev sjökaptener i Broströms ville Otto stanna i land och startade en egen verksamhet. Inledningsvis var Argus dock knuten till hamnen och Broströms olika verksamheter i Göteborg.

fjalltunet

Fjälltunet

Ett exklusivt fjällboende i Bruksvallarna.

Hotell och fastighetsprojekt i Bruksvallarna.


Growing People

En webbplats om föräldraskap och barns utveckling, hälsa och vård.

Growing people.se utvecklades i nära samverkan med landets främsta barnprofession i syfte att stödja och informera om barnhälsovård.